Absolute freedom
Our Sushi Master Kien will not accept any limits of creativity while preparing his „special freestyle Sushi“ or „Sushi sets“. Be curious and surprised…
The „Californian style“ is inspiring our Sushi specialities. We offer colourful sophisticatedly decorated „Inside Out Rolls“ with the rice layer on the outside of the Nori leaf. The stuffing is on your choice – we offer avocado, cucumber, salmon, Surimi, crunchy salmon skin or scallops. We will build piles of bright white rice noodles and colourful Sushi out of this – or decorated towers of beef surrounded by avocado, sweet potato French fries and Miso sauce – a real feast for the eyes and a festival for your tongue. All your taste buds are addressed by our curries: hot, mild, nutty, sweet. The harmonious mixture of fresh seasonal vegetables, lemongrass, lime leaves and coconut milk gives a natural, fresh and rounded taste. Our curries of organic tofu, chicken breast, beef, wild shrimps, Barbarie duck breast or salmon fillet get some kind of personal touch.
Vietnamesisches lauwarmes Gericht mit buntem Salat, Erdnüsse, Röstzwiebeln und
vietnamesichen Kräutern.
Curry harmonisiert durch die Verwendung von Zitronengras, Limettenblättern und Kokosmilch, dadurch im Geschmack leicht süßlich und fruchtig. In Kombination mit verschiedenem marktfrischem Gemüse und der natürlichen Schärfe wirkt das Gericht sehr frisch und leicht. Dadurch ist das Curry in Asien sehr beliebt.
Alle Gerichte werden mit Reis serviert.
Der Reis wird von Hand einer kleinen, breiten Rolle gedrückt und mit Fisch oder
Meeresfrüchten belegt.
Der Reis wird innen mit Nori mit einer Bambusmatte gerollt und dekorativ mit Sakura Kresse und Spezial Soße serviert.
Der Reis wird außen am Noriblatt angebracht und dekorativ mit Wildsalat, Sesamsamen oder kleinen und farbigen Fischeiern verziert.
Rohe oder flambierte Fischscheiben auf Seetang Salat, wird dekorativ mit Lachskaviar und Sakura Kresse serviert.
Gebackenes Sushi im Tempuramantel, wird dekorativ mit Sakura Kresse und Spezial Soße serviert.
Spezielle Köstlichkeiten nach Sumi Style